ZebraPay, compania care furnizeaza in sistem de franciza primele terminale de plata instant din Romania, anunta instalarea de terminale de plata instant pe litoral, care vor genera in acest sezon incasari de 100.000 euro.
Compania estimeaza ca turistii aflati in statiunile de la malul marii vor efectua reincarcari de cartele prepaid si vor cumpara bilete CFR in valoare totala de 100.000 euro, pana la sfarsitul sezonului estival.

Incepand cu luna iulie, ZebraPay a instalat 12 terminale pe litoralul romanesc, acestea fiind amplasate foarte aproape de plaja, in Constanta, Mamaia, Costinesti, Eforie Nord, Neptun si Jupiter.

Aparatele dispun de posibilitatea de a face incarcari de cartele pentru toate cele trei retele de telefonie mobila: Cosmote, Orange si Vodafone. Pentru primele doua enumerate, clientii vor putea folosi in acest sens cea mai noua tehnologie din domeniu, TopUp, care nu impune valori fixe de reincarcare si care permite cumpararea de credit incepand cu 10 lei.

Oficialul companiei a subliniat, de asemenea, ca biletele CFR se vor putea achizitiona in curand prin toate cele 60 de terminale ZebraPay din tara, inclusiv cele de pe litoral.

Cele 12 terminale de plata ZebraPay de la mare sunt amplasate in Mamaia - 4 terminale, Eforie Nord - 2 terminale, Neptun - 1 terminal, Jupiter - 1 terminal, Costinesti - 1 terminal, Constanta - 3 terminale.

ZebraPay estimeaza ca va avea, pana la finele anului, aproximativ un milion de utilizatori care vor efectua aproximativ 6 milioane de operatiuni de reincarcare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri