Dell, al doilea producator de computere la nivel mondial, va incepe sa comercialize din 12 august tableta Streak pe piata din SUA, acesta fiind primul mare competitor pentru iPad, produsul lansat de Apple la inceputul lui aprilie, scrie cotidianul american The Wall Street Journal.
Oficialii companiei din Texas au afirmat ca perioada de precomenzi va incepe in SUA din 12 august, iar de vineri, 13 august, vor incepe vanzarile si catre cei care nu au facut precomenzi.

Produsul va fi comercializat cu 299 de dolari pentru un contract de doi ani cu operatorul telecom AT&T si cu 549 de dolari la liber.

Aceasta lansare vine la patru luni dupa ce Apple a lansat iPad si a vandut de atunci aproximativ 3,3 milioane de unitati.

Dell a prezent prima data produsul in luna ianuarie a acestui an, iar conducerea companiei a afirmat despre acesta ca este o combinatie intre un telefon mobil obisnuit si un computer tableta. Are jumatate din dimensiunile iPad, poate primi si forma apeluri si ruleaza pe sistemul de operare Android dezvoltat de Google.

Printre companiile care ar putea lansa produse asemanatoare in urmatoarea perioada se numara Microsoft, Research In Motion (producatorul BlackBerry), Samsung si British Telecom.

Citeste si: Ce alternative vei avea la iPad? Vezi cei mai importanti posibili concurenti ai tabletei celor de la Apple.

Sursa foto: Dell.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri