RCS&RDS, cel mai mare furnizor de internet pe piata locala, lanseaza serviciile de telefonie mobila si internet mobil pe baza de cartele preplatite, anunta oficialii companiei.
Noul serviciu de telefonie mobila pe cartela preplatita se numeste Digi Mobil Prepaid, iar oferta este disponibila in toate zonele in care compania dispune de acoperire 3G, adica in peste 230 cele mai importante localitati din Romania si in peste 5000 kilometri de drumuri nationale.

Pe aceeasi cartela preplatita poate fi activat oricand serviciul de internet mobil de 7,2 Mbps, cu trafic nelimitat.

Tarifele variaza de la 1 cent/minut, in toata reteaua Digi, pe fix (Digi Tel) si pe mobil (Digi Mobil, pana la 8 centi/minut, catre operatorii de telefonie mobila, international

Tarifele sunt valabile oricand, indiferent de ore sau de numere favorite si nu includ TVA.

Valoarea cartelei Digi Mobil Prepaid este de 3 euro (fara TVA), iar nivelul minim de reincarcare este de 0,5 euro (fara TVA) pentru un credit total de pana in 20 euro (fara TVA).

Pentru oferta de Internet mobil de 7,2 Mbps, cu trafic nelimitat inclus, tariful este de 4 euro (fara TVA). De asemenea, se poate activa in limita creditului existent, de cel putin 4 euro (fara TVA.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri