Epicor, unul dintre principalii furnizori de solutii software de afaceri pentru pietele medii, a inregistrat un venit total pe trimestrul al treilea din 2010 in crestere cu peste 16% pana la 114,6 milioane dolari, comparativ cu venitul pe T3 2009, care a fost de 98,6 milioane dolari.

In al doilea trimestru din 2010 compania a inregistrat un venit total in crestere cu 9%, pana la 109,2 milioane dolari, comparativ cu venitul de 100,4 milioane dolari obtinut in T2 2009.

Pierderea neta GAAP pe trimestrul trei a fost de 9,4 milioane dolari.

Venitul din licente pe T3 a fost de 20,2 milioane dolari, in crestere cu pana la 47% fata de venitul din licente de 13,7 milioane dolari pe trimestrul al treilea din 2009. Venitul din consultanta a crescut cu 15%, pana la 36,5 milioane dolari, iar cel din intretinere a fost de 48,5 milioane; de asemenea, venitul din hardware si din alte activitati pe trimestrul a fost de 9,3 milioane dolari, in crestere cu 89% fata de venitul de 4,9 milioane dolari la acelasi indicator in trimestrul trei din anul precedent.

"In istoria companiei Epicor, acest trimestru III a fost al doilea in care s-au obtinut cele mai bune rezultate in ceea ce priveste venitul total, venitul din consultanta si venitul din intretinere si al patrulea in care s-au obtinut cele mai bune venituri din vanzarile de software. Este clar ca ne aflam intr-o perioada de avant extraordinar", a declarat George Klaus, presedinte si director general al Epicor.

Pentru trimestrul patru al acestui an, venitul total al companiei este estimat intre 119 si 121 milioane dolari, cu castiguri non-GAAP cuprinse intre 0,19 si 0,21 dolari per actiune diminuata.

Previziunile Epicor privind castigurile non-GAAP per actiune diminuata pe trimestrul patru din 2010 exclud asteptarile actuale privind amortizarea activelor necorporale pe trimestrul patru de aproximativ 7 milioane dolari, cheltuielile de compensare a bazei de actiuni de aproximativ 4,9 milioane dolari si cheltuielile cu dobanda care nu sunt in numerar de aproximativ 2,2 milioane dolari pentru T4 aferente amortizarii reducerii datoriei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri