Cosmote Romania, al treilea operator de telefonie mobila pe piata locala, lanseaza in decembrie HTC Desire HD, un smartphone dezvoltat pe platforma Android al carui pret va fi de 1375 de lei (320 de euro) la abonamentele pe doi ani, anunta oficialii companiei.
Telefonul va fi disponibil in magazinele Cosmote la pretul de 1.375 de lei cu abonamentul pe doi ani "Cosmote Perfect pentru Tine 930" (930 de minute nationale si internationale, plus 2.000 de minute si 2.000 de SMS-uri in retea, pentru 62 de euro pe luna), dar clientii pot cumpara telefonul si fara abonament pentru 2.399 lei (556 euro), cu TVA.

Desire HD ruleaza pe sistemul de operare Android 2.2 cu HTC, are procesor de 1GHz, memorie interna de 1.5 GB si slot pentru carduri MicroSD de pana la 32 GB, camera foto de 8 MP si camera video HD de 720p.

Utilizatorii HTC Desire HD au la dispozitie aplicatia HTC Hub prin care pot cauta aplicatii, muzica, ringtonuri, isi pot personaliza telefonul cu continut exclusiv HTC, iar daca telefonul a fost pierdut sau furat, utilizatorii pot bloca telefonul de la distanta.

Telefonul poate fi cumparat de la Orange incepand de la 199 euro impreuna cu un abonament de voce de cel putin 20,84 euro si optiunea My Smartphone de 9,73 euro si de la Vodafone incepand cu 289 de euro (cu TVA) cu abonamentul Vodafone Complet 800 si Internet pe Mobil Plus pentru doi ani.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri