Kaspersky Lab, unul din cei mai mari furnizori de solutii pentru managementul securitatii informatice, compania a crescut cu 44,5% in 2009 si a atins o cota de piata globala de 5,8%, conform raportului anual IDC.
"Kaspersky Lab investeste in extinderea companiei la nivel global, pe pietele de consumer si corporate, dar si in produsele si serviciile pe care le ofera”, spune Eugene Kaspersky, CEO si Co-fondator Kaspersky Lab.

Kaspersky Lab ocupa locul patru in topul IDC "Worldwide Endpoint Security Revenue by Vendor" pentru 2009, clasamentul fiind publicat in IDC "Worldwide Endpoint Security Market 2010 – 2014 Forecast" si in "2009 Vendor Shares report". Acestea au evaluat companiile producatoare de software de securitate IT in functie de veniturile obtinute in 2009 din vanzarea de solutii de securitate endpoint.

Conform unui alt raport IDC, cel pentru solutii de securitate dedicate companiilor, "Worldwide Corporate Endpoint Security Revenue by Vendor" pentru 2008 si 2009, Kaspersky Lab a demonstrat o rata de crestere de 24,6%. Compania se afla pe locul cinci in clasamentul global al furnizorilor de suite de securitate pentru companii.

De asemenea, in raportul IDC "Worldwide Consumer Endpoint Security Revenue by Vendor" pentru 2008 si 2009, rata de crestere a Kaspersky Lab a fost de 56,3%, fiind pe locul patru, cu o cota de piata de 6,7%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri