Fit Distribution, al doilea jucator pe piata de retail online si totodata grupul care detine site-urile de electronice PCfun, PC Garage, ElectroFun si ShopIT.ro, va inregistra vanzari de 120 de milioane de lei (27,9 mil. euro) in acest an, in crestere cu 25% fata de 2009, a afirmat pentru Wall-Street, Marius Ghenea, presedintele grupului.
In decembrie vanzarile site-urilor conduse de Ghenea au crescut cu aproximativ 20% fata de anul trecut si cu in jur de 30% fata de noiembrie anul acesta ca urmare a cresterii interesului consumatorilor fata de comertul online si a recunoasterii brandurilor din grup.

Cele mai bine vandute produse in aceasta luna sunt calculatoarele portabile, atat in varianta notebookului standard cat si in cea de mini-laptop a mai spus Ghenea. El a adaugat ca datorita noutatilor tehnologice produsele de varf devin tot mai accesibile acestea avand preturi mult mai mici decat anul trecut.

Piata de retail electroIT este estimata in acest an la circa 175 de milioane de euro, aproximativ 100 de milioane de euro fiind doar afacerile la care isi doreste sa ajunga eMag, cel mai mare retailer online din Romania.

Printre principalii concurenti ai grupului FiT Distribution se numara eMag.ro, Evomag.ro, Cel.ro si Marketonline.ro.

Din grupul Fit Distribution fac parte site-urile PCfun, PC Garage, ElectroFun si shopIT.ro, 24pc.ro, Toyfun.ro si Fashionup.ro, Floridelux.ro si Brazidecraciun.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri