iQuest, furnizor local de solutii si servicii informatice, va angaja in acest an 40 de persoane si va ajunge astfel la 370 de angajati, cele mai multe posturi fiind disponibile in departamentele tehnice, de vanzari sau suport, anunta Cornelius Brody (foto), directorul general al companiei.
Compania detine centre de dezvoltare software la Cluj-Napoca si Brasov in care la finalul lui 2010 lucrau 330 de angajati.

“Cresterea echipei o vedem ca o reactie normala la obiectivele stategice de dezvoltare a business-ului. Pozitiile disponibile sunt pentru specialisti cu pregatire de la middle level spre senior, insa exista situatii in care recrutam si juniori”, a explicat oficialul iQuest, companie cu afaceri estimate la 10,75 milioane de euro de euro anul trecut.

In acest an, compania va investi in organizarea de traininguri, cursuri si calificari in domeniul IT, si va continua parteneriatele de internshipuri cu mai multe centre universitare din tara, precum Universitatea Tehnica Cluj-Napoca, Universitatea Babes-Bolyai, Universitatea Transilvania din Brasov sau Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Printre programele organizate in acest an de companie se numara si Java University, un proiect care se va desfasura in parteneriat cu Universitatea Tehnica si Facultatea de Informatica din cadrul Universitatii Babes-Bolyai (Cluj-Napoca) timp de doua luni.

Programul va incepe in 21 martie, iar studentii recrutati prin CV-uri si interviu, vor participa la sediul iQuest din Cluj, la cursuri de 4 ore, in fiecare zi.

Iquest ofera solutii si servicii IT pentru companii din Germania, Marea Britanie, Romania, Elvetia, Franta si Suedia.

Compania detine centre de dezvoltare software la Cluj-Napoca si Brasov, sediul central la Frankfurt am Main si birouri de consultanta la Bucuresti, Budapesta, Paris si Göteborg.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri