Producatorul japonez de electronice Sony il numeste pe Tomohiro Nakashima (38 de ani) ca manager pentru Romania, acesta inlocuindu-l pe Taiju Ishikawa, care va coordona activitatea filialelor din Cehia si Slovacia.
Nakashima este numit la conducerea reprezentantei Sony pe piata locala la aproximativ doi ani de la inceputul mandatului lui Ishikawa.

“Sunt increzator ca Romania are un potential sporit pentru cresterea operatiunilor Sony locale, piata in care ne propunem ca obiectiv pe termen mediu sa devenim brandul numarul 1 in preferintele romanilor pentru electronicele de larg consum. Romania este o tara de principal interes pentru Sony in regiune si avem speranta ca 2011 va reprezenta un an prielnic pentru piata de IT&C locala”, declara Nakashima.

Tomohiro Nakashima, in prezent Country Head Eastern Balkans & Romania, Sony Central and Southeast Europe, si-a inceput cariera in cadrul companiei in urma cu 14 ani.

In 1999, a ajuns in echipa de marketing global a segmentului de produse audio, iar patru ani mai tarziu, Nakashima este numit la conducerea filialelor din Pakistan si Afghanistan, iar in 2006 preia operatiunile din Iran.

Intre 2008 si 2010, Nakashima este responsabil de retailul-ul magazinelor Sony Style la nivel global, din biroul de la Tokyo, urmand ca din 2010 sa fie Country Head pentru zona Balcanilor de Est.

Din 2011 Romania intra sub coordonarea sa, alaturi de Balcanii de Est.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri