In prezent marile succese din zona digitala sunt legate de retelele de socializare si probabil va mai dura zece ani pana cand companiile din domeniu vor lansa un nou serviciu care sa devina la fel de popular precum Facebook ori Twitter, spune Cristian Manafu (foto), consultant The Connector, agentie de comunicare in social media.
“Toti cei care fac valuri acum nu par a avea un viitor stralucit ca al Facebook. Istoria recenta ne-a dovedit ca incercarile unor alti giganti de a ataca segmentele vedeta pot esua usor, Google si Yahoo fiind doi dintre «pagubiti». Google si Yahoo au ajuns in ultimii zece ani puterile care sunt in prezent, timp in care AOL a pierdut teren destul de mult. Vorbim de niste exponenti ai portalurilor si motoarelor de cautare", explica specialistul in social media.

Totodata, Cristian Manafu crede ca popularitatea Facebook nu va fi depasita in urmatorii trei ani, in aceasta perioada reteaua de socializare lansata de Mark Zuckerberg in 2004 urmand sa fie omniprezenta prin lansarea de noi modele de business si inghitirea altora.

Citeste mai multe in articolul: Care va fi noul star online dupa Facebook? Vezi pariurile managerilor din IT&C

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri