Conducerea grupului de advertising si marketing Aegis, cu sediul in Marea Britanie, a confirmat recent ca se afla in discutii cu francezii de la Ipsos catre care si-ar putea vinde compania de cercetare de piata Synovate, prezenta si pe piata romaneasca.
Synovate este evaluata la o valoare de 500 de milioane de lire sterline (562,4 milioane de euro), potrivit The Wall Street Journal.

In luna martie, Aegis a anuntat ca profitul operational al Synovate a crescut cu 23,6% in 2010, pana la 45,6 milioane de lire sterline, dupa o majorare a vanzarilor cu 6,7%. Printre clientii sai de anul trecut s-au numarat giganti din industria produselor de larg consum precum Unilever, Coca-Cola, dar si din sectorul bancar – HSBC Holdings.

Synovate are peste 6.000 de angajati in 62 de tari, printre care si Romania. Compania a intrat pe piata locala in 1993, iar in prezent deruleaza cercetari in sectoarele FMCG (al produselor de larg consum), financiar, auto, telecom, sanatate (farmaceutice).

Pe plan local, numarul de angajati cu norma intreaga este de 42. La acestia, se adauga un numar de 250 de intervievatori cu jumatate de norma, potrivit site-ului Synovate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri