Autoritatile de reglementare din Statele Unite au inchis, in aceasta saptamana, a 64-a banca de la inceputul anului, in contextul in care recuperarea economica "anemica" pune presiune pe sistemul bancar american, transmite Reuters, citata de Mediafax.
First National Bank of Olathe, din statul Kansas, avea active de circa 538 milioane de dolari si depozite de aproximativ 524 milioane de dolari. Banca este prima inchisa in Kansas in acest an.

Potrivit Autoritatii Federale de Asigurare a Depozitelor, cele sase sucursale ale National Federal se vor redeschide, dupa ce au fost preluate de catre o alta institutie de credit, Enterprise Bank & Trust.

Ritmul inchiderilor de banci pare sa incetineasca in acest an, noteaza Reuters, dupa ce in 2010 au fost inchise 157, respectiv 140 in 2009.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri