Cel mai mare lant hotelier din lume, InterContinental Hotels Plc, a raportat marti o crestere cu 22% a profitului operational din al treilea trimestru din 2007 si a anuntat ca estimarile pentru tot anul raman pozitive.
Grupul britanic, ce administreaza lanturile hoteliere InterContinental, Crowne Plaza si Holiday Inn, a anuntat o crestere a profitului operational cu 22% la 66 milioane lire sterline (137,4 milioane dolari) in intervalul iulie-septembrie, in ton cu estimarile a cinci analisti citati de Reuters.

Conducerea grupului a declarat in luna august ca este increzatoare ca va depasi tinta propusa pentru trei ani si jumatate de a deschide intre 50.000 si 60.000 de noi camere, pana la sfarsitul anului 2008.

Compania, care opereaza peste 3.800 de hoteluri la nivel global, a anuntat marti ca in trimestrul al treilea din 2007 a dat in folosinta 29.379 de camere, cu 18% mai mult decat in 2006, iar dezvoltarea lanturilor hoteliere a crescut cu 28% de la inceputul anului, la 201.776 de camere.

Lantul hotelier, care inregistreaza peste 70% din profit in Statele Unite ale Americii, a raportat ca venitul pe camera (o unitate de masura a performantei hoteliere) a crescut cu 5,6% in America, ca urmare a faptului ca InterContinental si Crowne Plaza au depasit performantele piatei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri