Operatorul suedez Tele2 a anuntat ca va vinde afacerile detinute in Luxemburg si Liechtenstein companiei belgiene Belgacom, in cadrul unei tranzactii de 2 miliarde de coroane suedeze (333 milioane de dolari), scrie Reuters, citat de NewsIn.
Compania suedeza a spus ca va compensa pierderi de 1 miliard de coroane suedeze, din suma pe care o va primi.

“Se pare ca Tele2 vrea sa ramana activa in Rusia si Suedia, dupa care vom vedea ce se va mai intampla. Ma astept la o iesire de pe piata germana si cred ca acest lucru se ca intampla anul acesta”, a spus un analist care a dorit sa-si pastreze anonimatul.

Intelegerea trebuie sa fie aprobata de catre autoritatile antitrust
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri