Un al treilea summit G20 va avea loc in septembrie la New York, imediat dupa Adunarea Generala a Natiunilor Unite, a anuntat la Londra presedintele francez Nicolas Sarkozy la incheierea reuniunii liderilor din economiile de varf si emergente, transmite AFP.
"Am decis, pe de alta parte - eu sunt cel care l-a propus si propunerea a fost acceptata - ca al treilea summit G20 sa aiba loc dupa Adunarea Generala sau in timpul Adunarii Generale a Natiunilor Unite, in septembrie, la New York", a declarat Sarkozy intr-o conferinta de presa, potrivit NewsIn.
"Primul summit G20 (stabileste) principiile, la Washington, al doilea summit G20 operationalitatea, iar al treilea summit G20 evaluarea", a explicat presedintele francez. "Cred ca suntem de acord cu totii ca G20 trebuie sa continue cel putin cat timp exista criza", a continuat Sarkozy. "Are oare vocatia sa se permanentizeze? N-as paria, dar trebuie sa continue cel putin pe durata crizei", a conchis seful statului francez.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri