Giancarlo di Risio, director executiv al casei de moda Gianni Versace incepand cu anul 2004, a demisionat vineri, aceasta fiind o decizie de comun acord, luata impreuna cu consiliul de conducere al companiei, din care face parte si designer-ul Donatella Versace, scrie Wall Street Journal.
Luna trecuta, aceeasi publicatie scria ca Di Risio intioneaza sa demisioneze din cauza unor neintelegeri cu Donatella Versace, legate de taierea costurilor pentru casa de moda. Fostul sef al va ramane insa in conducerea Versace.

El ar putea fi inlocuit de Kim Winser, care a condus casa britanica de lux Aquascutum pana in luna mai, scrie Financial Times.

Versace este detinuta de Donatella, Santo si Allegra Versace, repectiv sora, fratele si nepota designer-ului Gianni Versace, cel care a fondat casa de moda.

Allegra Versace, in varsta de 22 de ani, detine 50% din actiunile companiei. Consiliul de conducere este format din Santo Versace, cu 30% din actiuni si Donatella, care este vicepresedinte si detine 20% din actiunile companiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri