Angajatorii bulgari apreciaza ca anul acesta va fi caracterizat de falimente "vindecatoare", in conditiile in care economia a intrat in cel de-al treilea an de criza, potrivit publicatiei Dnevnik, scrie Mediafax.
"2011 va fi un an al falimentelor vindecatoare. Multe companii au amanat pana acum suspendarea operatiunilor cu orice cost, dar se pare ca nu va mai fi asa anul acesta", a declarat presedintele Confederatiei Angajatorilor si Industriasilor din Bulgaria, Ognyan Donev.

Companiile fortate sa puna capat operatiunilor in acest an sunt entitati bolnave, care nu pot face fata concurentei, a adaugat el.

Presedintele Asociatiei Bulgare Industriale, Bozhidar Danev, apreciaza ca sectorul constructiilor prezinta cele mai mari riscuri de insolventa, din cauza cantitatii mari de capital cu risc care a intrat in timpul boom-ului imobiliar.

Analistii estimeaza ca in toate sectoarele economice se vor inregistra desfiintari de companii sau achizitii de catre concurenta, trendul fiind alimentat de stagnarea economiei si de reducerea veniturilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri