Presedintele egiptean, Hosni Mubarak, renunta la prerogativele sale, dupa trei decenii la conducerea tarii, transmite Reuters.
[Update 6] Consiliul militar care a preluat puterea este condus de ministrul Apararii, maresalul Mohamed Hussein Tantawi.

Update5]
Inaltul Reprezentant UE pentru Afaceri Externe, Catherine Ashton, a afirmat ca respecta decizia de retragere a lui Hosni Mubarak, potrivit Reuters.

[Update4]
Anuntul de retragere a lui Mabarak marcheaza o noua etapa in criza din lumea araba, inceputa pe 14 ianuarie, cand presedintele tunisian Zine El Abidine Ben Ali a anuntat, de asemenea, ca demisioneaza, potrivit Bloomberg.

[Update3]
Presedintele SUA, Barack Obama, va face o declaratie de presa in jurul orei 20.30, ora Romaniei, transmite Reuters.

[Update2]
Mubarak a plecat catre statiunea Sharm el-Sheikh, in timp ce egiptenii din piata Tahir din Cairo canta “Poporul a dat jos regimul”, mai scrie Reuters.

[Update1]
Vicepresedintele Egiptului, Omar Suleiman, a anuntat la televiziunea de stat ca tara va fi condusa de Consiliul Suprem al Fortelor Armate, anunta Reuters.

Potrivit informatiilor de astazi, Mubarak ar fi parasit capitala Cairo.

Hosni Mubarak i-a transferat ieri seara toate prerogativele prezidentiale lui Omar Suleiman.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri