Societatea civila de avocati Zamfirescu Racoti Predoiu (ZRP) isi extinde practica de insolventa prin infiintarea ZRP Insolvency SPRL. Noua companie va gestiona proiectele in materie de insolventa cu accent pe proceduri de reorganizare si de lichidare.
„Ne-am confruntat in ultima perioada cu o crestere semnificativa a cererilor de servicii de specialitate in ceea ce priveste gestionarea procedurilor de preinsolventa si de insolventa, pe fondul dificultatii accesarii finantarilor bancare si al lichiditatii scazute in piata activelor corporale si necorporale, astfel incat am simtit nevoia sa cream o entitate distincta care sa se concentreze pe acest segment. Decizia partenerilor referitoare la infiintarea ZRP Insolvency a fost fireasca avand in vedere faptul ca firma de avocatura are o experienta solida in domeniul insolventei, o practica bine dezvoltata si o echipa complexa si sudata”, a declarat Stan Tirnoveanu, Managing Partner Zamfirescu Racoti Predoiu.

ZRP Insolvency SRPL se va axa in principal pe proiecte privind reorganizarea debitorilor aflati in dificultate. Serviciile oferite includ consilirea clientilor privind profilaxia insolventei comerciale, managementul situatiilor de criza, consultanta in pre-insolventa, intocmirea planului de reorganizare si analiza posibilitatilor de redresare, gestionarea procedurilor de reorganizare, lichidare judiciara si lichidare voluntara.

Noua entitate va functiona, intr-o prima etapa, cu o echipa de 5 practicieni in insolventa, fiind coordonata de Stan Tirnoveanu, Managing Partner al casei de avocatura si Calin-Andrei Zamfirescu, Senior Partner in cadrul departamentului de Litigii si Arbitraje al ZRP. Cei doi coordonatori au experienta semnificativa de peste 30 de ani in domeniul avocaturii si de peste 14 ani in calitate de practicieni in insolventa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri