Jean-Pierre Vigroux, unul dintre cei mai vechi consultanti din piata locala de audit si contabilitate, se retrage din activitatea de management dupa mai bine de 20 de ani de practica in Romania, pentru a se dedica afacerilor proprii. Locul sau la conducerea Mazars Romania va fi preluat de Rene Schob, anterior tax partner.

In septembrie, Mazars a fuzionat prin absorbtie cu firma de consultanta Adevaris, la care Schob a fost cofondator. Potrivit reprezentantilor companiei, in urma fuziunii, Mazars Romania a urcat pe locul 5 in topul firmelor specializate in audit, consultanta fiscala si contabilitate.

"Asteptarile sunt mari in privinta dezvoltarii Mazars in Romania in acest moment in care continuam sa ne consolidam pozitia pe piata, dupa recenta fuziune. Actualul context dinamic al economiei ne ofera cu siguranta multe oportunitati, iar noi le vom folosi. Companiile au nevoie de solutii integrate, complexe si diversificate de consultanta pentru a gasi raspunsul potrivit la aceasta schimbare continua a mediului economic. Va fi rolul nostru sa le acordam un suport sustenabil, la un inalt nivel al calitatii, tuturor clientilor, indiferent de marime si etapa de dezvoltare a afacerilor lor", a spus Rene Schob (foto sus), noul Country Managing Partner al Mazars Romania.

Rene Schob are o experienta profesionala de peste 16 ani in domeniul financiar, din care 8 ani a activat in calitate de consultant fiscal si financiar in Romania. Domeniul sau de specializare cuprinde consultanta fiscala in sistemul romanesc si international, cu accent pe impozitarea directa, fuziuni si achizitii si corporate finance. Schob este cetatean elvetian si absolvent al Universitatii de Stiinte Aplicate din St. Gallen, Elvetia, iar in Romania este cunoscut ca expert in comunitatea investitorilor straini, indeosebi in randul vorbitorilor de limba germana.

Jean - Pierre Vigroux (foto stanga) a decis sa se retraga din activitatea profesionala in domeniul auditului si din pozitia de Managing Partner, dar va ramane aproape de echipa Mazars, pastrandu-si un rol la nivel consultativ. Vigroux a condus PricewaterhouseCoopers (PwC) Romania, timp de 13 ani, fiind cel care a pus bazele in 1991 cunoscutei firme din BIG4 in Romania. In 2004, a calatorit cateva sute de kilometri mai la sud, in Bulgaria, unde a dezvoltat afacerea PwC si a supervizat activitatea PwC in Balcani. La intoarcerea in Romania, in 2008, a preluat conducerea Mazars, o firma de consultanta de dimensiuni medii.

Jean-Pierre Vigroux are o experienta profesionala de peste 30 de ani in domeniul serviciilor de consultanta pentru tranzactii si al auditului financiar, dintre care peste 22 de ani in Romania si Bulgaria. Este cetatean francez, detinator al diplomei de absolvent ESSEC (Ecole Superieure des Sciences Economiques et Commerciales), Franta, avand statutul de “Conseiller du Commerce Exterieur de la France" (Consilier Francez pentru Comertul Exterior).

Grupul Mazars a inregistrat in anul fiscal 2012-2013 o cifra de afaceri de peste 1 miliard de euro, la nivel international, in crestere cu 3,2 % fata de perioada anterioara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri