Biroul din Bucuresti al casei de avocatura Schoenherr o promoveaza pe Adriana Radu in pozitia de partener incepand cu 1 februarie.

Adriana Radu este specializata in achizitii si fuziuni, cu precadere in domeniile media, tehnologie si comunicatii. Ea s-a alaturat echipei Schoenherr in 2010, dupa ce a lucrat cinci ani ca Legal Manager in cadrul SBS Broadcasting Romania. Anterior acestui job, a lucrat in cadrul societatii de avocatura Musat&Asociatii.

Experienta avocatei include mai multe proiecte, intre care preluari, fuziuni si restructurari de companii in piata media din intreaga Europa de Est.

Dupa aceasta promovare, biroul local al Schoenherr numara 11 parteneri: Oana Constantinescu (Alexandru), Simona Chirica, Monica Cojocaru, Matei Florea, Sebastian Gutiu (managing partner), Madalina Neagu, Narcisa Oprea, Markus Piuk, Silvia Opris (Popa), Adriana Radu si Catalin Suliman.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri