Irina Socol, fosta sefa a SIVECO, condamnata la doi ani si 6 luni de inchisoare. Decizia nu mai poate fi contestata, conform Digi24

Curtea de Apel Bucuresti a luat aceasta decizie.

Anul trecut, Tribunalul Bucuresti a condamnat-o in prima instanta pe Irina Socol la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Procurorii spun ca, sub conducerea Irinei Socol, SIVECO ar fi incheiat tranzactii fictive cu firme ale unor persoane din Sintesti care aveau ca activitate colectarea fierului vechi. Bugetul ar fi fost prejudiciat astfel cu trei milioane de euro.

SIVECO a castigat de-a lungul anului multe contracte cu statul. Unele acorduri au fost mari. Potrivit datelor publicate in martie de Agentia pentru Agenda Digitala, SIVECO a castigat impreuna cu Teamnet un contract de 129 de milioane de lei de la APIA. A fost a treia cea mai mare achizitie publica de serviicii IT din ultimii cinci ani. Tot SIVECO a fost subcontractant in al saselea contract ca marime, unul de 61 de milioane de lei acordat de Institutul National de Cercetare Informatica.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri