Restaurantele din cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel sunt: JW Steakhouse, Cucina, Champions, Vienna Lounge, Pavilion Lounge si terasa de vara, The Garden.

Prima dintre acestea, Gladiatorul, este servit in Champions si Garden si este si cel mai popular desert de la Marriott, potrivit executive chef-ului Nicolae Lica.

“Numele i se trage de la alura lui impresionanta (portia pentru o singura persoana are in jur de 500 grame) si de la faptul ca este invincibil - nimeni nu il poate termina”, a adaugat acesta.

Concret, Gladiatorul este o felie de tort cu straturi generoase de crema de ciocolata alba si cu lapte, acoperit cu un invelis de ciocolata si servit cu sos de caramel si inghetata de nuci, totul la pretul de 28 de lei.

Citeste si:

Cel de-al doilea desert, New York Cheesecake este servit in Steakhouse si are tot circa 500 de grame.

“Te frapeaza prin dimensiune - e un mini-tortulet in toata regula. Are tot cam 500g, per portie si este facut spre a fi impartit cu cei dragi”, a specificat Lica.

Prajitura este facuta cu crema de branza proaspata si biscuiti graham, garnisite cu zmeura proaspeta si frunze de menta, la pretul de 35 lei.

Cititi mai multe detalii despre cele mai scumpe deserturi din Capitala intr-un top Wall-Street.ro

Top 10 cele mai scumpe deserturi din Bucuresti

Top 10 cele mai scumpe deserturi din Bucuresti