New York Times anunta detaliile platii pe care le va percepe pentru accesarea continutului de pe site, incepand din 28 martie.
Abonatii editiei tiparite vor continua sa aiba acces gratuit la site si la aplicatii, potrivit cnnmoney.com. Pentru ceilalti exista trei variante de abonamente online: 15 dolari pe luna pentru acces web si de pe smartphone; 20 de dolari pentru acces web plus editiile New York Times pentru iPad; 35 de dolari pentru acces web, smartphone si iPad.

De asemenea, cei care nu detin abonamente pot citi gratuit pana la 20 de articole pe luna. Mai mult, articolele New York Times vor putea fi citite gratuit daca sunt accesate prin motoarele de cautare.

Potrivit publicatiei, modelul “freemium” – o parte din continut gratuit, o parte platit – reprezinta un efort de a pastra cat mai multi din cei 30 de milioane de cititori pe care site-ul ii are in fiecare luna.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri