Zenith Media anunta lansarea diviziei Newcast, dedicata conceperii si implementarii de solutii neconventionale, “off-rate card”, in media, offline si online, prin parteneriate si sponsorizari media, evenimente, dezvoltare si productie de continut, solutii experimentale.
“Newcast este pentru mine un brand de suflet. Dintotdeauna am promovat creativitatea in executiile media si am derulat multe astfel de proiecte care si-au dovedit plusul de valoare adus brandurilor. Intr-o piata de media fara frontiere si cu o cerere in crestere pentru proiecte neconventionale, ne-am hotarat sa facem un pas inainte si sa asiguram un cadru organizational adecvat pentru dezvoltarea si executarea lor”, a spus Maria Tudor (foto), director executiv Zenith Media.

Divizia Newcast va fi condusa de Camelia Balinca.

Newcast este un brand international al grupului de comunicare ZenithOptimedia, lansat in 2009 in Germania si Marea Britanie. Anul trecut s-au deschis birouri in Statele Unite si Franta iar spre sfarsitul anului in China, India si Spania, urmate de Mexic, America Latina si cateva tari din CEE.

Pana la finele anului 2011, Newcast va fi prezent in 18 tari numarand in total peste 200 de specialisti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri