Next Issue Media, un consortiu format din cinci publisheri internationali de amploare, va inaugura saptamana aceasta o varianta beta a “chioscului de presa virtual”, o aplicatie pentru Samsung Galaxy Tab care permite alegerea si rasfoirea mai multor reviste in format digital.
Pentru inceput, pe chioscul virtual vor putea fi rasfoite sapte reviste, printre care Time, New Yorker si Esquire. Aplicatia va putea fi cumparata din magazinul de aplicatii al Verizon Wireless, potrivit WSJ.com.

Produsul este doar o varianta beta a ceea ce urmeaza sa fie lansat in toamna, cand Next Issue Media a anuntat ca va scoate pe piata o aplicatie cu un chiosc virtual care va contine mai multe zeci de ziare si reviste. Toate editiile vor fi construite in acelasi format digital, ceea ce inseamna ca cititorii vor cumpara aplicatia o singura data, iar apoi vor putea alege si plati pentru revistele digitale pe care si le doresc.

Cititorii vor putea cauta subiectele care ii intereseaza in mai multe publicatii in acelasi timp si isi vor putea alege pachete de abonamente la publicatii diferite. Mai mult, ei isi vor putea personaliza standul de presa virtual, plasand pe o pozitie vizibila revista preferata.

La lansarea din toamna, Next Issue Media ar trebui sa contina intre 40 si 50 de titluri de reviste si ziare. Cele cinci companii membre ale consortiului sunt Time Inc, Condé Nast, Hearst Corp, Meredith Corp si News Corp.

Foto: nyc.gov

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri