Disney Channel lanseaza in Romania platforma de brand Disney Junior, pentru copiii cu varste cuprinse intre 2 si 7 ani.
Disney Junior va functiona de la 1 iunie sub forma unui bloc de programe difuzat pe Disney Channel in fiecare zi, intre orele 14-15.45, iar in weekend intre 14 si 15. In viitor, compania intentioneaza sa transforme Disney Junior intr-un canal de sine statator, asa cum se intampla in tari precum Polonia si Turcia, potrivit lui Kate Morton, Head of Programming pentru Europa Centrala si de Est.

Printre programele Disney Junior se numara Clubul lui Mickey Mouse, Moto-animalutele din jungla, Manny Iscusitul si Agentul Special Oso, Jake si Piratii din Tara de Nicaieri care va fi lansat la 1 iunie.

Imaginea platformei Disney Junior pentru Romania este vedeta Luminita Anghel.

Disney se numara printre cele mai vizionate zece canale de televiziune din Romania, cu o audienta medie zilnica de 57.000 de persoane, in luna aprilie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri