Business Media Group aduce n Romnia la sfrşitul lunii mai cea mai cunoscută revistă de publicitate şi media din Europa campaign. Editată săptămnal n Marea Britanie de către Haymarket Publications, campaign va avea o apariţie lunară n Romnia.
campaign va păstra formatul ediţiei din Anglia şi va integra conţinut editorial din ediţia britanică precum şi din revistele internaţionale Marketing şi PRWeek, editate de către acelaşi grup britanic. Revista este dedicată profesioniştilor din publicitate, marketing şi vnzări, relaţii publice şi mass-media, fiind un instrument necesar att pentru managerii de companii, ct şi pentru profesionişti dintre aceste domenii.

Rachad El Jisr, Publisher BMG şi Project Manager Campaign Romania, a declarat: n ultimii ani, BMG prin evenimentele şi publicaţiile de afaceri s-a poziţionat ca principalul moderator al comunităţii de marketing şi publicitate. Aducerea Campaign a fost un pas natural, şi dovada angaajmentului nostru pentru standarde editoriale nalte.

Tim Bulley, Licensing Director Haymarket UK, a delarat Haymarket a avut succes mereu n licenţierea revistelor de lifestyle n ultimii 7 ani. Mergnd mai departe, dorim să exportam şi portofoliul de reviste de afaceri. Campaign este un brand incredibil de puternic şi una dintre licenţele de cel mai nalt profil lansate n ultimul an, iar n Romania şi Orientul Mijlociu (Dubai) sunt primele ediţii sub licenţă.

Campaign este de peste 35 de ani cea mai influentă revistă n comunitatea de advertising şi media din Anglia, fiind recunoscută la nivel internaţional ca una dintre cele mai bune surse de informaţii. Campaign şi-a cştigat acest renume printr-o abordare creativă a subiectelor, prin prezentarea unor date vitale pentru industria comunicării, prin dosarele tematice bine documentate şi asocierea cu cele mai respectabile nume n domeniu. a spus Cristian Manafu, director editorial la BMG al proiectelor Campaign, Biz şi Stuff.

Ediţia autohtonă va urmări acelaşi concept, iar faptul că va integra şi conţinut şi know-how din revistele PRWeek şi Marketing nu poate reprezenta dect un atu important pentru poziţionarea pe piaţă drept cea mai importantă publicaţie dedicată marketingului şi comunicării din Romnia, ncă de la primul număr, a mai adaugat Cristian Manafu.

Fiind deja un cititor constant al Campaign, aştept cu nerăbdare ediţia romnească. Sper ca revista Campaign să aducă inteligenţa şi farmecul n presa de publicitate romnească, dar şi informaţia şi opiniile profesionist prezentate specifice ediţiei engleze. Dacă va fi aşa, le voi citi pe amndouă. a declarat pentru Business Media Group Adrian Boţan, Creative Director şi Deputy Managing Director la McCann-Erickson.

Tiparită n 10.000 de exemplare şi distribuită n toată ţara, campaign va conţine pe lngă materialele preluate din ediţia internaţională, ştiri şi informaţie de specialitate locale, analize originale, interviuri şi dezbateri cu oamenii care fac ştirile prezentului, precum şi formate inedite de articole pentru a pune n evidenţă cele mai noi tendinţe n domeniu prin intermediul celor mai avizaţi specialişti sau cercetări de piaţă. De asemenea, n fiecare număr cititorii vor ntlni un dosar dedicat uneia dintre disciplinele marketingului şi comunicării.

campaign este editată de Business Media Group (BMG) - grup independent de media fondat n 1995 cu misiunea de a furniza informaţii obiective şi un loc de discuţii privind mediul de afaceri din Romnia.
BMG are doua divizii de publicaţii: Business Publishing (ce cuprinde săptămnalul n limba engleză Business Review, revista de afaceri BIZ, cel mai complet ghid al afacerilor, The Workbook şi revista de publicitate Campaign) şi Lifestyle Publishing (ce include Class - revista de lifestyle masculin, Stuff licenţa revistei internaţionale de tehnologie Stuff Magazine, Cinemagia singura revistă de cinema din Romnia, precum şi F1 Racing cea mai citită revistă de Formula 1 din lume).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri