Prima televiziune studenteasca on-line din Romania se va deschide, vineri, la Universitatea de Vest „Vasile Goldis“ din Arad si va fi structurata pe sase canale, la care vor lucra studentii institutiei de invatamant superior, scrie NewsIn.
Potrivit celor precizate, miercuri, de Virgil Jireghie, directorul postului de televiziune on-line, imaginile vor putea fi urmarite accesand site-ul www.goldistv.ro.

„Cei care acceseaza acest site vor avea posibilitatea sa urmareasca sase canale. Este vorba de viata academica, cultural, cursuri, divertisment, publicitate si arhiva. In cadrul arhivei va exista un calendar in care pot fi gasite emisiunile difuzate anterior. La acest post de televiziune vor lucra redactori care sunt studenti din cadrul Universitatii, in special de la Facultatea de Stiinte Umaniste, Politice si Administratie, dar si de la Facultatea de Informatica, alaturi de specialisti ingineri si informaticieni“, a declarat Virgil Jireghie.

Acesta a mai spus ca pe masura ce postul tv on-line se va dezvolta, vor fi transmise si evenimente de importanta care nu se desfasoara in cadrul Universitatii, dar sunt cu impact academic. „Am pornit de la ideea ca Universitatea are mai multe filiale in tara. De asemenea, avem studenti la studiaza la forma Invatamant la Distanta, care pot urmari astfel cursurile sustinute de profesori. Astfel, ei vor putea intra pe site si vor accesa cursurile care ii intereseaza“, a precizat Jireghie.

Directorul postului de televiziune on-line al Universitatii de Vest „Vasile Goldis“ din Arad a mai spus ca pentru a putea transmite s-au investit aproximativ 60.000 euro. „Noi am avut un studio de film si tv la care faceau practica studentii, iar de aici am dezvoltat totul. Am investit in aparatura speciala, in servere, in camere video de inalta definitie“, a mai spus Virgil Jireghie. Studentii care vor lucra la studioul tv on-line nu vor fi renumerati.

Cei din conducerea Universitatii de Vest „Vasile Goldis“ au mai afirmat ca postul tv on-line va fi unul din cele mai importante posturi de televiziune din Romania si va oferi o gama de servicii si continut on-line utilizatorilor de internet din tara si romanilor din strainatate.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri