Filiala comerciala a BBC, BBC Worldwide si MySpace au anuntat joi ca au semnat un acord care permite celui mai important site de socializare din lume sa difuzeze programele video cele mai pupulare ale BBC.

Acest prim acord global semnat de MySpace TV cu un grup de televiziune marcheaza si impacarea dintre Rupert Murdoch, al carui conglomerat este proprietarul MySpace si BBC.

Potrivit contractului, cele 110 milioane de utilizatori ai MySpace vor avea acces la programele BBC din prezent sau la arhivele televiziunii, care includ seriale ca Doctor Who, emisiunea Top Gear si interviuri cu Robbie Williams si Russel Crowe.

Continuturile video ale BBC vor fi accesibile in sapte limbi, in cele 27 de "teritorii" MySpace TV.
In urma acordului ale carui detalii financiare nu au fost dezvaluite, cele doua institutii vor imparti veniturile din publicitate.

BBC a mai semnat un acord, dar de mai mica importanta, cu YouTube, care apartine Google.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri