"Business Club" in cadrul Asociatiei studentesti "Voluntari pentru Idei si Proiecte" organizeaza in perioada 8-13 aprilie 2008 proiectul GoodToGo International.
Evenimentul, aflat la a patra editie, abordeaza subiectul afacerilor internationale si va fi sustinut de profesori straini, companii de consultanta si training internationale si personalitati din lumea de afaceri romaneasca. Proiectul va avea loc la un prestigios hotel din Bucuresti, Hotel Tecadra ,si vizeaza studentii din 7 centre universitare din tara .

Combinatia inedita a unei conferinte Oracle, unde se va lansa un program pe fonduri de start-up pentru studenti, a unui proiect studentesc, GoodToGo International 2008 reuneste 25 de studenti aflati in ani terminali de facultate, sau care urmeaza un program de masterat sau MBA, cu potential si motivatie puternica de a-si imbunatati cunostiintele, orientati spre domeniul afacerilor.

In cele 5 zile ale evenimentului acestia vor lua parte la traininguri, workshopuri si vor afla itinerariul unei afaceri de success direct de la reprezentanti ai mediului de afaceri local si strain. Participantii vor beneficia de o simulare manageriala oferita de Contrast Management Consulting, in colaborare cu Institutul Vienez de Controlling. Membrii echipei castigatoare vor fi putea participa in cadrul Quizshow-ului „Afacereza”, oferit de Money Channel.

Editia din acest an duce mai departe spiritul proiectului plasand conceptul de antreprenoriat la nivel international. Proiectul se axeaza pe trei teme principale si aduce studentilor informatii de ultima ora legate de fondurile pentru finantarea unei afaceri, strategiile de marketing si management international si multiculturalitatea in managementul afacerilor. In acest context se particularizeaza riscurile care pot fi tolerate de o companie, capitalul necesar investitiei si profitul targetat.

Printre invitati de renume ai evenimentului se regasesc: Radu Georgescu - Gecad Group, Florin Talpes - Presedinte Softwin, Alain Ozan - Vice-Presedinte Europe Oracle, Paul Garrison - Decan al CEU Business School, Paul Markovits - Senior Director Brand & Marketing Communications Vodafone, Marius Ghenea – Fit Distribution.

Participantii se pot inscrie pana pe data de 25 martie.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul oficial al proiectului www.goodtogo.ro .



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri