Realitatea TV lanseaza la Cluj, in data de 28 martie, prima statie locala de stiri, aceasta fiind urmata in urmatorii trei ani de peste 30 de statii locale, printre care Brasov, Deva, Medias, Ramnicu Valcea, Campulung Muscel, Sibiu, Constanta, Delta, Craiova, Timisoara, Vaslui si Suceava.
"Am ales Clujul pentru a deschide prima statie locala Realitatea TV pornind de la potentialul economic, uman si jurnalistic pe care il ofera. Clujul este doar primul punct Realitatea TV pe harta Romaniei, iar anul acesta urmeaza sa fie deschise statii locale in Brasov, Sibiu, Timisoara, Constanta si Tg. Mures", a declarat George Petrule, directorul de dezvoltare retea a statiilor locale Realitatea TV.

Anda Cordos, Timea Bereczki, Ionel Lespuc, Horea Soica si Sandu Muresan sunt doar cativa dintre jurnalistii care fac parte din echipa Realitatea TV Cluj, condusa de Lucian Danciu, din functia de director.

“Ce dorim sa facem cu Realitatea TV Cluj? Daca tot este prima statie Realitatea TV din teritoriu, nu ne propunem decat sa fie si cea mai buna statie de televiziune din Cluj, pornind de la principiul conform caruia imnul se canta intotdeauna doar pentru locul I”, a spus Lucian Danciu, director Realitatea TV Cluj.

Pe langa programele Realitatea TV, Realitatea TV Cluj va difuza mai multe jurnale de stiri locale. De luni pana vineri, intre orele 6.45 si 9.00, Realitatea TV Cluj va difuza trei jurnale de stiri. Urmatorul jurnal de stiri locale va fi difuzat de la ora 13.00, iar seara, de la ora 18.20, telespectatorii vor putea urmari cele mai importante stiri ale zilei, de pe plan local. In plus, Realitatea TV Cluj va difuza, de la ora 21.45, si un program de sinteza zilei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri