Reteaua globala de comunicare Y&R Brands este activa si in Romania incepand cu luna mai. Sub sloganul “Best Alone. Better Together”, Y&R Brands a fost creata ca retea de colaborare a companiilor de prestigiu, ce activeaza in domeniile advertising, public relations, public affairs, brand identity & design, direct & database marketing, digital & interactive marketing, multicultural marketing si healthcare communications.
Cu sediul central la New York, Y&R Brands a fost prima structura care a oferit servicii integrate de marketing communication, functionand inca din anul 1970. Astazi, Young & Rubicam Brands ofera in continuare programe de comunicare pentru peste 750 de clienti din intreaga lume, mai bine de 250 dintre acestia apeland la mai mult de unul din brandurile retelei pentru a-si atinge consumatorii.

In componenta retelei Y&R Brands se regasesc numai agentiile-lider pe segmentul in care activeaza. In Romania, Y&R Brands gestioneaza companiile Y&R si Wunderman, sub conducerea Terezei Munteanu, care ocupa incepand cu data de 5 mai pozitia de Presedinte pentru Romania. Tereza Munteanu activeaza in cadrul Y&R inca de la infiintarea acesteia in Romania, in anul 1993. Intre 1993 si 1997 a ocupat pe rand pozitiile de Account Executive, Account Manager si Account Director, pentru ca in septembrie 1997 sa devina Deputy Managing Director, iar in 1998 Managing Director Y&R.

“Obiectivul meu la Y&R a fost acela de a asigura clientilor strategici internationali servicii si idei creative la nivelul la care acestia se asteapta sa primeasca de la o agentie de retea si totodata de a dezvolta proactiv portofoliul clientilor locali, pentru a face astfel loc talentului nostru creativ in peisajul autohton. Simt ca in ultimii ani am reusit sa pozitionam Y&R ca o agentie puternica pe piata, cu numeroase premii creative, dar si ca o agentie solida, fiind perceputi astfel de catre clientii nostri ca un adevarat partener de afaceri”, afirma Tereza Munteanu.

Conducerea Y&R va fi preluata de catre Wojtek Jablonski, care a ocupat din anul 2001 functia de Deputy General Manager la Y&R. In perioada 1998-2001, Wojtek Jablonski a activat in cadrul Young & Rubicam Polonia ca si Client Service Director.

“Aprecierea celor din jur si oportunitatea de a conduce in Romania una din cele mai consacrate agentii pe plan mondial imi dau un sentiment extraordinar. Y&R a fost parte din viata mea profesionala de mai bine de 10 ani si sunt nerabdator sa-mi continui activitatea dintr-o pozitie atat de solicitanta si provocatoare totodata. Stiu ca ma pot baza pe o echipa solida si energica si ma bazez pe suportul si entuziasmul lor, echipa Y&R putand la randul sau sa se bazeze pe mine in orice moment”, sustine noul Managing Director Y&R.

Cea de-a doua companie aflata in structura Y&R Brands este Wunderman, agentie specializata in servicii de event marketing, consumer promotion, trade marketing, merchandising/ POSM, direct marketing, PR, interactive & new media, digital thinking. Ileana Pescariu ocupa pozitia de Managing Director Wunderman din luna decembrie 2007, cand divizia Wunderman a grupului Y&R Brands a devenit activa pe piata din Romania.

Y&R Brands ofera servicii profesioniste pentru clientii sai, printre care se numara: Accenture SRL, Adevarul SA, AG Direct, Banca Comerciala Romana, Biroul European, Bulgarian State Tourist Agency, Colgate-Palmolive Romania, Danone – Numico, Danone Romania, Direct Office, Express Office, Hyundai Auto Romania, LG Electronics Romania, Premium Auto, ProMark Real Estate, Royal Caro, Salvati Copii, Terapia – Ranbaxy, UNICEF, Xerox, Brown-Forman, Elmec, Philip Morris, Premium Auto, Procter&Gamble.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri