Samsung a incheiat un parteneriat alaturi de Facebook, MySpace si Bebo pentru a oferi unor formatii sansa ca muzica lor sa apara in cadrul unei campanii publicitare ce se va derula pe parcursul acestei veri, relateaza The Guardian.
Competitia desfasurata pentru gasirea celor patru formatii muzicale va fi sustinuta de publicitatea prin intermediul radio-ului si va fi promovata pe site-urile sociale mentionate mai sus, datorita popularitatii de care acestea se bucura mai ales in cadrul utilizatorilor tineri.

Campania de marketing derulata de Samsung isi propune sa atraga trupe muzicale care sa viziteze site-ul www.f400share.com si sa incarce pe aceasta pagina un continut de 45 de secunde dintr-o melodie care le apartine.

In continuare, publicul va fi cel care va decide care sunt cele mai bune patru formatii care sa reprezinte noul model de telefon mobil al Samsung, F400, si sa apara in campania online, dar si in cea radio care se va desfasura spre sfarsitul verii, informeaza The Guardian.

Aparitiile muzicale din cadrul reclamelor au reprezentat dintotdeauna un pas spre succes in cariera artistilor muzicali implicati in astfel de proiecte si campanii publicitare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri