Grupul BBDO Romania isi va adauga in portofoliu o agentie specializata pe servicii digitale, a declarat Nora Marcovici, CEO al grupului. Lansarea noii companii face parte dintr-un plan de dezvoltare menit sa aduca BBDO pe prima pozitie in topul celor mai bogate grupuri de comunicare din Romania.
Devansarea McCann Erickson va avea loc pana la sfarsitul lui 2009, crede Nora Marcovici. Pentru a-si atinge obiectivul, CEO-ul si-a propus trei directii de dezvoltare: dezvoltarea interna/eficientizarea, dezvoltarea externa/lansarea de noi divizii si intarirea managementului din cele patru companii ale grupului.

Dezvoltarea interna presupune ridicarea standardelor calitative ale serviciilor oferite clientilor, dar si cresterea profitului adus de fiecare din agentii. “Anul acesta pentru Media Direction, avand in vedere ca toate contractele sunt inchise si negociate, mai mult nu se poate face. Dar de la anul, adica cu negocierile pentru anul viitor speram sa stam mai bine. Si nu neaparat cu negocierile, cat cu eficientizarea costurilor pe fiecare client in parte”, a spus Nora Marcovici.

Cititi mai mult in MAD, suplimentul Wall-Street de media si advertising.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri