Realitatea FM isi va schimba profilul si continutul incepand cu luna octombrie, devenind astfel primul news talk radio din Romania, a declarat redactorul sef al Realitatea FM, Teodor Tita.
Realitatea FM se va relansa in toamna, cu o echipa noua si cu un format nou, si se va axa in principal pe redarea si comentarea stirilor din domenii de interes public precum politica, sanatate, educatie, administratie, cultura si trafic.

"Nu va fi un radio care va difuza muzica, ci va avea un nou format in care stirile, legaturile in direct si talk-show-urile primeaza. Au existat incercari de posturi de radio news-talk dar acestea au esuat. Noi ne propunem sa lansam, alaturi de o echipa de profesionisti, un post de radio serios si important", a declarat Teodor Tisa, redactor sef al Realitatea FM, citat de NewsIn.

Realitatea FM va fi un post de radio urban dedicat bucurestenilor care doresc sa fie informati corect in orice perioada a zilei, a adaugat acesta.

Redactorul sef a precizat ca printre prezentatori se vor regasi si nume cunoscute din BBC Romania precum Filip Standavid, Catalin Striblea, Adrian Tudor si Roxana Lazarescu.

"Voi realiza o emisiune de dimineata, un matinal, alaturi de Filip Standavid, in care ne vom orienta asupra stirilor, reportajelor si legaturilor in direct. Vrem sa facem ceva onest si sa situam ascultatorul in centrul preocuparilor noastre, acordandu-i spatiu suficient pentru a-si exprima punctul de vedere", a declarat Catalin Striblea, prezentator Realitatea FM, citat de NewsIn.

De asemenea, Filip Standavid, prezentator tot in cadrul Realitatea FM, a definit viitorul post FM drept o practica de radio vorbit, in care se vor transmite o parte din valorile care existau in cadrul BBC Romania precum profesionalismul si obiectivitatea.

Teodor Tita are o experienta jurnalistica de opt ani. Intre 2002-2004 a fost reporter si cordonator la Europa FM, iar la BBC a lucrat intre 2004 si 2007, ca reporter, editor si producator. A colaborat cu Dilema si Dilema Veche. In prezent este senior editor la ziarul Business Standard.

Filip Standavid a lucrat la radio in Sibiu, in timpul facultatii. Intre 1998-2002 a lucrat la ProFM, iar intre 2002 si 2004 la Europa FM. La BBC a ajuns in 2004 si a realizat emisiuni de stiri, documentare si reportaje.

Catalin Striblea a debutat in 1998 la Radio Iasi si a ramas pana in 2001. Intre 2001-2003 a fost reporter pe domeniul politic la Realitaea TV, unde a realizat si emisiuni pe teme politice. In anul 2003, a devenit reporter la BBC.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri