Evensys organizeaza Mobile Marketing Conference, primul eveniment din Romania dedicat strategiilor de comunicare in mediul mobil. Conferinta va avea loc pe data de 16 octombrie 2008 la hotel Howard Johnson Grand Plaza din Bucuresti, cu sustinerea companiilor Nokia si HitMail.
“Marketingul mobil ofera un canal de comunicare propice dezvoltarii unei relatii personale intre companii si publicul tinta. Data fiind rata mare de raspuns si targetarea foarte precisa a clientilor, campaniile de comunicare pot castiga un grad foarte mare de eficienta. Cu toate acestea, exista si provocari carora specialistii trebuie sa le faca fata, iar evenimentul isi propune sa ofere solutii punctuale si informatii pertinente legate de cum putem sa transmitem mesaje despre brand, produse sau promotii direct catre consumatorii dificil de atins – in special grupul de varsta 18-34 de ani”, afirma Cristian Manafu, Managing Partner in cadrul Evensys Consult.

La conferinta vor participa specialisti romani si internationali din domeniu, care vor oferi celor prezenti informatii utile despre cum mediul mobil poate fi folosit precum un instrument de comunicare, de educare sau de interactionare.

Evenimentul se adreseaza oamenilor de marketing din companii care vor sa descopere cele mai inedite si utile canale de atingere a audientei, dar si furnizorilor de servicii de marketing mobil si dezvoltatorilor din acest domeniu.

De asemenea, in cadrul conferintei va avea loc o sesiune speciala, intitulata Mobile Ideas, deschisa tuturor dezvoltatorilor si furnizorilor de solutii mobile. Acestia vor avea ocazia sa-si prezente ideile si proiectele, in orice stadiu de dezvoltare ar fi acestea. Totodata, sesiunea se bucura de participarea unor companii din Europa Centrala si de Est, care isi vor prezenta propriile aplicatii si proiecte.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri