Monden.info, un proiect lansat in urma cu doi ani de Bobby Voicu, community manager la Yahoo Romania, a fost cumparat de Orlando Nicoara, director executiv al MediaPro Interactiv. Tranzactia s-a situat in intervalul 30.000-50.000 euro, potrivit lui Bobby Voicu.
“Deocamdata nu mi-am propus sa reinvestesc banii intr-un proiect nou. Dar e bine sa ai cash in momentul asta. E criza, iar in perioadele de criza apar multe oportunitati”, a spus, pentru Wall-Street, Bobby Voicu.

Discutiile pentru vanzarea blogului au inceput in luna septembrie, cand Voicu a realizat ca nu mai are timp sa se ocupe de proiect. Au existat negocieri cu sase potentiali cumparatori, pana cand s-a stabilit ca Orlando Nicoara va fi noul proprietar al proiectului.

Monden.info, un blog specializat pe muzica si subiecte mondene, a fost fondat de Bobby Voicu si Cristina Chipurici in primavara lui 2007. La scurt timp, s-au alaturat proiectului Ada Bogoevici (responsabila cu zona editoriala, alaturi de Chipurici) si Vlad Balan, care se ocupa de partea tehnica.

Blogul are in prezent aproximativ 4.000 de vizitatori unici/zi si peste 1000 de abonati.

Bobby Voicu detine o participatie de 50% din proiect, lui Chirpuci si Bogoevici revenindu-le cate 25 de procente.

Monden.info este al doilea proiect lansat de Voicu, dupa blogoree.ro. Ulterior, el a dezvoltat automod.ro si dadamoda.info. Deocamdata, Voicu nu se gandeste sa isi vanda si celelalte proiecte. “Pentru moment nu vreau sa vand. Pentru ca proiectele sunt la inceput si valoarea ar fi mult prea mica ca sa merite”, spune el.

Monden.info se pozitioneaza ca fiind “un blog de muzica, fara barfe sau informatii scandaloase despre vedete «de plastic»”, potrivit Cristinei Chipurici. A fost desemnat cel mai bun blog de muzica din Romania, la RoBlogFest 2008
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri