Compania de consultanta The Network, fondata de Eusediu Margasoiu, fost director de marketing la Pepsi Americas, si Cristina Gheorghe, ex-manager la P&G, s-a imbogatit cu trei fosti manageri de top ai companiilor romanesti InBev, Vodafone si A&D Pharma, a declarat, pentru Wall-Street, Eusediu Margasoiu.
Fondata in luna mai anul acesta, The Network se pozitioneaza ca o retea de consultanta pentru companii din toate domeniile. Competenta de baza a partenerilor este planificarea strategica de marketing, pornind de la care acestia radiografiaza toate sectoarele din cadrul unei companii – de la aprovizionare la vanzari, distributie sau financiar. In faza finala, consultantii intocmesc un plan de business pe o perioada de minimum trei ani, a carui evolutie o supravegheaza.

In cele aproape opt luni de activitate, The Network a inregistrat afaceri de peste 100.000 de euro, potrivit lui Margasoiu. Printre clientii companiei se numara Agricover, Agricola International si Prodal, cu brandurile Stalinskaya si Wembley. Alti clienti au cerut confidentialitate in contractul de consultanta.

“Ne adresam, in principiu, companiilor romanesti cu cifre de afaceri de sapte si opt zerouri. Avem un client cu cifra de afaceri de 30 milioane si un client cu afaceri de 150 milioane. Ei nu au avut sansa sa treaca printr-un proces de invatare, nu au primit know-how extern, de care noi am beneficiat in companiile din care venim”, spune Margasoiu.

Consolidarea echipei The Network este un prim pas pentru promovarea brandului companiei – cladit pe baza brandurilor personale ale consultantilor. Partenerii retelei se recomanda prin experienta mai multor ani de management in multinationale. Astfel, Mihai Ghyka a parasit in martie anul acesta pozitia de director general al InBev Romania, dupa ce inainte a condus operatiunile de marketing ale Interbrew Romania. Paul Markovits, Senior Brand & Communication Director Vodafone Romania, a parasit compania luna trecuta. Iar Dragos Dinu, fost CEO al A&D Pharma, activeaza si in compania de consultanta in industria pharma Link Resource.

In prezent, actionariatul The Network este format din Eusediu Margasoiu si Cristina Gheorghe, insa incasarile variaza proportional cu implicarea fiecarui partener in proiectele de consultanta.

Cititi mai mult in prima editie din ianuarie a suplimentului MAD de Media si Advertising.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri