Bogdan Stratula, fost director executiv Pro FM Bucuresti si Pro FM Network, a fost numit in functia de director general al Radio ZU, informeaza compania.
Mandatul sau a inceput pe 15 ianuarie, Bogdan Stratula (foto) avand responsabilitati depline legate atat de zona de business, cat si de cea de continut.

“Am venit la Radio Zu pentru placerea de a face radio. Restul este provocare. Provocarea de a fi iarasi numarul unu pe piata, provocarea de a oferi un entertainment de calitate. Mai ales ca aici am gasit tot ceea ii trebuie unui business de media pentru a confirma. Am convingerea ca vom fi un competitor redutabil pe piata si promitem ascultatorilor nostri un zuper radio din care toata lumea va avea de castigat”, a declarat Bogdan Stratula.

Faza de concepere si implementare a proiectului Radio ZU a fost coordonata de Cristian Mihalache-business development director Intact si Rodica Minculescu-director general Romantic FM.

Bogdan Stratula si-a inceput cariera in radio din anul 1990, ca realizator de programe la Radio Unifan, Radio Nova si Radio Vacanta si ulterior la Pro FM. Timp de opt ani, acesta a ocupat diferite functii in cadrul Pro FM-realizator de programe, director executiv Pro FM Bucuresti si director executiv Pro FM Network (1995-2001).

Dupa inca o perioada de doi ani petrecuta in trustul MediaPro ca director executiv MediaPro Music si ProVideo (2001-2003), Stratula si-a infiintat propria companie tot in domeniul muzica-radio.

Radio ZU, parte a trustului de presa Intact, a fost lansat pe 29 septembrie 2008, investitia initiala ridicandu-se la aproximativ 500.000 de euro.
Radio Zu se axeaza pe formatul de Contemporary Hit Radio si are un program generalist, cu 60% productie proprie. Publicul-tinta este format din persoane cu varsta cuprinsa intre 15 si 30 de ani.

Din portofoliul trustului Intact mai fac parte televiziunile Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia Lifestyle, GSP-TV, si publicatii precum Gazeta Sporturilor, Jurnalul National, Financiarul.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri