Ogilvy Group Romania va dezvolta si implementa strategia de comunicare integrata a companiei Interamerican Romania, in urma unui pitch care a avut loc la sfarsitul anului trecut si care a cuprins 7 agentii si grupuri de comunicare din Romania.
Potrivit unor surse din piata, oferta facuta de Ogilvy in cadrul licitatiei a inclus servicii media gratuite, ceea ce a avantajat grupul de comunicare fata de competitori. Reprezentantii Ogilvy nu au raspuns intrebarilor Wall-Street pana la sfarsitul zilei.

Interamerican Romania – parte a Grupului Eureko din 2001 – a devenit in mod oficial Eureko incepand cu aceasta luna. Procesul de rebranding face parte din strategia companiei de a-si consolida pozitia pe piata locala de asigurari si pensii.

“Pentru 2009 avem planuri importante atat in ceea ce priveste segmentul de asigurari, cat si in ceea ce piveste pensiile private, de aceea am cautat un partener cu experienta in domeniul financiar si cu vizune integrata asupra comunicarii companiei si a produselor noastre inovative”, a spus Shaun Russell, CCO Interamerican Romania.

“Mediul de business din Romania si din lume se afla in continua schimbare, insa companiile care se adapteaza cel mai rapid au sanse mari de a castiga increderea clientilor, in special in domeniul financiar care este un business al increderii”, a spus Manuela Necula, CEO Ogilvy Group Romania.

Ogilvy Group va oferi pentru Eureko servicii integrate de comunicare, incluzand strategie, creatie, media, comunicare B2B, comunicare interactiva si gestionarea relatiei cu partenerii externi ai companiei.

Ogilvy Group Romania face parte din reteaua internationala Ogilvy, parte a WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare la nivel mondial. Portofoliul de clienti cuprinde companii globale pentru care grupul Ogilvy dezvolta campanii de comunicare atat la nivel international, cat si local - BAT, Unilever, Kraft, COSMOTE/Germanos, IBM, Nestle precum si companii cu care grupul colaboreaza numai in Romania - Petrom, Heineken Romania, Carrefour, Coca-Cola Adriatic & Balkans Business Unit, Friesland, Colgate-Palmolive, Diageo.

Eureko este un grup financiar inregistrat la Utrecht-Olanda si prezent in peste 13 tari europene, cu peste 24.000 de angajati. Obtinand un profit net de 979 milioane euro in 2007, Eureko este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Europa, a carui principala activitate se desfasoara in domeniul asigurarilor si pensiilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri