Business Media Group anunta ca, in urma eficientizarii costurilor de productie si a redefinirii strategiei de publishing, va relua editiile in print ale publicatiilor Biz si Business Review din data de 1 martie. Pentru BusinessWeek Romania nu se va intrerupe deloc aparitia in format tiparit.
In urma cu o saptamana, BMG anunta inlocuirea temporara a editiilor tiparite ale revistelor Biz, BusinessWeek si Business Review cu formate digitale. Intervalul de timp in care publicatiile ar fi functionat in format digital nu era specificat. Dupa doar cateva zile, compania anunta ca a gasit solutii pentru reluarea editiilor printate.

Astfel, eficientizarea costurilor de productie s-a realizat prin renegocierea termenelor contractuale cu tipografiile, fara sa fie afectate calitatea editoriala si tipografica si fara a se reduce numarul de pagini ale publicatiilor, a declarat, pentru Wall-Street, Gabriela Enescu, Marketing Consultant BMG.

“Redefinirea strategiei de publishing inseamna focusul pe «now» media, fara separari intre old media si new media, pe convergenta dintre print si online, dintre marketing clasic si marketing experiential. Print, video, Internet, evenimente, interactive, word of mouth sunt acum integrate”, a adaugat Enescu.

"Un motivator important au fost mesajele de sustinere primite atat din partea advertiserilor cu care avem o relatie de lunga durata, cat mai ales atitudinea si incurajarile cititorilor celor trei publicatii, care ne-au facut sa cautam solutii cat mai rapid posibil" declara Rachad El Jisr, Publisher Business Media Group.

Editiile digitale ale revistelor vor functiona in continuare, in paralel cu variantele tiparite.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri