Compania de Internet Yahoo a introdus instrumente prin care va ajuta companiile de marketing sa eficientizeze reclamele, in contextul in care acestea reduc drastic cheltuielile de publicitate.
Unul dintre noile produse le permite companiilor de publicitate sa afiseze pe ecranul utilizatorilor reclame de tip display in functie de cat de mult folosesc motorul de cautare al Yahoo.

Un alt instrument personalizeaza reclamele afisate in functie de utilizatorii care au vizitat site-ul si in functie de activitatea lor pe aceste site-uri. “Companiile de marketing cauta sa creasca eficienta pentru fiecare dolar pe care il cheltuie”, a declarat Michael Walrath, senior vice presedinte al Advertising Marketplaces Group din partea Yahoo.

De asemenea, Yahoo va introduce luna viitoare un instrument de publicitate care permite companiilor de publicitate sa controleze in ce parte a zilei sau a saptamanii sa ruleze reclama lor si catre ce grupa de varsta sa se adreseze.

Yahoo, care se lupta sa isi protejeze cota de piata impotriva rivalului Google, a lansat noile instrumente in cadrul conferintei anuale Interactive Advertising Bureau din Florida.

Noul director executiv al Yahoo va anunta importante reorganizari de management pana la sfarsitul acestei saptamani, potrivit unor zvonuri aparute in presa.

Directorul executiv al Microsoft, Steve Balmer, a declarat la reuniunea analistilor companiei ca vrea sa se alieze cu Yahoo pentru a depasi Google.

Ballmer a adaugat ca aceasta va fi o colaborare cu Yahoo si nu poate fi vorba de achizitionarea companiei. Microsoft a renuntat la oferta de cumparare inaintata in valoare de 47,5 miliarde dolari pentru Yahoo.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri