Compania de consultanta de brand BrandTailors va lansa anul acesta o noua divizie si estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu 20%, dupa ce 2008 a adus afaceri in valoare de aproximativ 2,25 milioane lei.
Profitul operational obtinut in 2008 este de 450.000 lei.

Printre proiectele lansate de BrandTailors anul trecut se numara rebranding-urile Class Living, Silvana, Kandia, U si proiectul de branding Cher Patissier pentru fondul de investitii Gemisa Investment. Tot un proiect de branding a fost Vibe FM, in cadrul caruia echipa BrandTailors s-a ocupat de partea de naming.

Totodata, BrandTailors a fost desemnata anul trecut drept una dintre cele mai bune companii de branding din lume, in cadrul celei de-a patra editii a concursului anual ReBrand 100 Global Awards. Proiectele cu care compania a participat la concurs au fost cele derulate pentru brandurile Eurovita, Bankia si Vertaria.

De asemenea, compania isi propune pentru 2009 o crestere a bugetului de salarii cu 30%. In prezent echipa BrandTailors numara 16 angajati, urmand ca pana la sfarsitul anului sa ajunga la 20 de salariati.

La nivel corporatist, BrandTailors va incepe sa implementeze strategia de business conturata in urma studiului realizat anul trecut impreuna cu partenerii de la Unlock Market Research, despre perceptia asupra pietei de branding.

“Studiul realizat in 2008 ne-a permis sa segmentam piata in diferite tipologii de clienti in vederea stabilirii unei strategii optime de abordare a lor. Abordarea pe care urmeaza sa o implementam credem ca este cu adevarat inovatoare. Primele stiri in acest sens le vom da publicitatii dupa luna martie, dar in premiera putem declara ca anul acesta vom lansa o prima divizie a BrandTailors”, a declarat Beatrice Danis (foto), managing partner BrandTailors.

BrandTailors este o companie romaneasca de consultanta de brand care ofera servicii ce includ audit de brand, strategie de brand, naming, identitate vizuala, design de ambalaj, branding ambiental, branding digital, comunicare de brand si brand management.

BrandTailors este autoarea a numeroase proiecte de rebranding printre care Kandia, Laura, Magura, ROM, Ardealul, Wiesana, Tomi, Eurovita, Loteria Romana, Ana Holdings, Europa FM, Radio 21, Bankia si Class Living si a multor proiecte de branding incluzand Grania, Gata, Planorama, Edenia, Vertaria, Fulg De Vara, Flavora, Vibe FM, Unlock Market Research, JocoLoco, Cher Patissier.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri