Michael Conrad, fondatorul Berlin School for Creative Leadership si una dintre cele mai influente personalitati din comunicarea mondiala va sustine pe 4 mai un workshop in calitate de invitat special al Rogalski-Grigoriu, agentia de PR care patroneaza cursurile de relatii publice ale Scolii Alternative de Gandire Creativa.
”In fiecare an ne straduim sa avem cel putin un invitat de calibru. Anul acesta am reusit sa-l avem musafir pe fondatorul Berlin School for Creative Leadership. E un privilegiu pentru noi, si o oportunitate aparte pentru studentii Scolii. Sunt tineri cu potential declarat, carora le oferim timpul, energia si experienta noastra”, a declarat Eliza Rogalski, liderul Rogalski-Grigoriu, una dintre cele mai premiate agentii din Romania in domeniul relatiilor publice.

La eveniment vor putea participa si studentii care activeaza la alte catedre decat cea de Relatii Publice. (E vorba despre catedrele de media creativa, design, visual craft, cyber, strategie si branding ).

”Michael Conrad este un strateg de exceptie. Nu e doar un personaj care stie sa evalueze, sa motiveze si sa canalizeze constructiv procesul creativ. E un caracter care a stiut sa-si joace rolul de player vizionar in toate contextele internationale care conteaza astazi. A fost unul dintre patronii spirituali ai Golden Drum-ului in vremea inceputurilor lui timide, a fost initiatorul si decanul Roger Hatchuel Academy si una dintre vocile care conteaza in economia unui festival cum este Cannes-ul”, a declarat Roxana Balan, project manager-ul Scolii Alternative de Gandire Creativa.

La Berlin School for Creative Leadership s-au format deja trei generatii de romani, oameni de comunicare si lideri de companii. Dintre acestia, Dragos Grigoriu a fost jurat la Eurobest, Zoltan Szigeti – jurat la Dubai Lynx, Geo Baraian – nominalizat pentru Eurobest si Eliza Rogalski – nominalizata pentru cea mai prestigioasa postura de evaluator, in contextul Cannes Lions/categoria relatiilor publice, introdusa in sistemul de evaluare al evenimentului in 2009.

Printre invitatii speciali ai Scolii Alternative de Gandire Creativa din ultimii cinci ani se numara Philp Thomas – CEO al festivalului Cannes Lions, Yonathan Dominitz – MindScapes, Ralf Langwost, fondator Idea Management sau Maurice Webster – personal brandbuilder al unor personalitati de prim rang din viata publica americana.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri