Saatchi & Saatchi Romania a castigat un trofeu de aur si unul de bronz la New York Festivals.
Campania premiata cu “Gold World Medal” este cea de Print pentru Ariel - Unsewed Stains, in categoria “Home Products/Services”, iar cea distinsa cu “Bronze World Medal” este campania de Outdoor pentru Greenpeace – Bomb, in categoria “Environmental Issues”.

Echipele care au realizat campaniile castigatoare sunt formate din:
Ariel - Unsewed Stains: Nick Hine – Creative Director, Daniela Nedelschi – Art Director, Jorg Riommi – Copywriter, Matt Smith & Derek Green – Regional Creative Directors, Hamid Naqvi – Regional Account Director, Liana Petrascu – Account Executive, Carioca – Fotografie.

Greenpeace – Bomb: Nick Hine, Daniela Nedelschi, Jorg Riommi, - Creative Directors, Daniela Nedelschi & Jorg Riommi – Art & Copy, Anca Luca – Account Manager, Liana Petrascu – Account Executive, Carioca – Fotografie.

New York Festivals este una dintre cele mai importante competitii de profil din lume, care premiaza de peste 50 de ani excelenta in comunicarea creativa. Festivalul este format din mai multe evenimente separate, sectiunile clasice fiind transformate in festivaluri independente. Jurizarea se realizeaza online de catre directori de creatie din intreaga lume.

Saatchi & Saatchi face parte din grupul Centrade, care ofera servicii specializate complete prin departamentele si companiile componente. Printre clientii agentiei se numara: Toyota Romania, P&G (Ariel, Blend-a-Med, Head&Shoulders, Pampers), Bunge Romania, Raiffeisen Bank, Intersnack (ChioChips), PSI (Love Plus), United Way Romania, Special Olympics Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri