OMD a castigat contul international de media al operatorului de telefonie mobila Vodafone, in valoare de 800 mil. lire sterline, agentia fiind aleasa in urma unui pitch la care a participat si grupul WPP, anunta brandrepublic.com.
OMD a pierdut contul Vodafone Marea Britanie la inceputul acestui an, in favoarea Carat, parte a grupului Aegis.

In urma castigarii acestui pitch, OMD gestioneaza atat contul gigantului de telefonie din Marea Britanie, estimat la 58 mil. lire sterline, cat si toate pietele in care Vodafone este prezent.

De asemenea, Vodafone a transferat contul global de publicitate de la BBH catre Santo, o agentie argentiniana sustinuta de grupul de comunicare WPP.

OMD este parte a Ominicom Media Group, alaturi de PHD si Prometheus, precum si alte companii de servicii specializate de media. Omnicom Media Group (OMG) este divizia de servicii media a Omnicom Group Inc., lider mondial in industria de marketing si comunicare, avand in portofoliu peste 5.000 de clienti in mai mult de 100 de tari.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri