Thomson Reuters, unul dintre cele mai mari grupuri media ce furnizeaza informatii financiare electronice, a anuntat ca va achizitiona Hugin Group, o companie cu sediul la Oslo, ce distribuie comunicate de presa companiilor din Europa, anunta Reuters.
Reprezentantii Thomson Reuters au declarat ca achizitia face parte din strategia grupului de a oferi noi servicii de informatii pentru investitori, precum si servicii de relatii publice.

Tor Baekkelund, directorul executiv al Hugin Group, a declarat ca firma are 105 angajati, repartizati in trei centre-Norvegia, Germania si Franta.

Potrivit publicatiei norvegiene Dagens Naeringlsliv, valoarea acestei tranzactii se situeaza intre 40 si 42 de milioane de euro, insa Baekkelund nu a dorit sa comenteze informatia.

Tranzactia urmeaza sa fie finalizata in al ultimul trimestru al acestui an.

Hugin, fondata in anul 1995, ofera comunicate de presa si informatii pentru investitori din peste 1.700 de companii din Europa.

Grupul Thomson Reuters a fost creat in aprilie 2008 din fuziunea Thomson si Reuters. Compania furnizeaza stiri si date electronice traderilor, managerilor de fonduri si analistilor, respectiv baze de date si alte informatii pentru avocati, contabili. Thomson Reuters are 50.000 de angajati si peste 40.000 de clienti in 100 de tari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri