Columbia Business School anunta sesiunea de informare cu privire la admitere si receptia in Bucuresti, gazduita de directorul asociat Michael Robinson.
Columbia Business School anunta sesiunea de informare cu privire la admitere si receptia gazduita de Directorul Asociat Michael Robinson, care va avea loc la Bucuresti, Romania.

Subliniind angajamentul scolii fata de Europa emergenta si in special fata de Romania, evenimentul marcheaza a doua vizita pe care un reprezentant al scolii o face la Bucuresti, pentru a interactiona cu potentialii aplicanti si pentru a oferi informatiile necesare celor interesati. Michael Robinson va fi insotit de catre absolventi ai scolii care in prezent isi continua cariera profesionala in mediul de business romanesc.

Evenimentul se va deschide cu o prezentare introductiva a Columbia Business School, precum si a programelor sale academice, urmate de o sesiune de intrebari si raspunsuri, menita sa clarifice orice aspect legat de programele educationale. Imediat dupa sesiunea de informare va urma o receptie. Atat Sesiunea de Informare, cat si receptia sunt deschise publicului larg. Orice persoana interesata in a afla mai multe informatii despre Columbia Business School este binevenita.

Sesiunile de infomare reprezinta evenimente in cadrul carora atat studentii, cat si tinerii profesionisti au ocazia de a intalni reprezentanti si absolventi ai Columbia Business School.

"Absolventii romani ai scolii noastre ne-au incurajat permanent sa vizitam Romania si tinerele talente din Romania care aspira la o educatie superioara. Ne vom afla in Romania pentru al doilea an consecutiv. Suntem foarte incantati ca vom avea ocazia sa reintalnim absolventii care in prezent lucreaza in Romania si in acelasi timp de a transmite mesajul nostru de excelenta celor care speram ca se vor alatura scolii noastre intr-un viitor apropiat", a declarat Michael Robinson, directorul asociat MBA.

"Bursa recent pusa la dispozitie studentilor romani de catre Columbia Business School este o dovada in plus a angajamentului asumat de catre Scoala in includerea studentilor romani in elita absolventilor CBS.

"Cursurile urmate la CBS mi-au oferit cunostintele, legaturile si uneltele necesare in dezvoltarea mea profesionala si in atingerea obiectivelor personale pe termen lung. Comunitatea de absolventi din intreaga lumea este o dovada a pozitiei fruntase pe care CBS o detine in comunitatea de afaceri globala", a declarat Stelian Dragan, EMBA ’02 si COO Tiriac Holding.

Columbia Business School se angajeaza sa pregateasca studentii in managementul afacerilor intr-o lume in continua schimbare. Mediul de afaceri este intr-un continuu proces de centralizare, de globalizare. Perspectiva la nivel global a scolii se reflecta in diversitatea din randul studentilor; aproape 41% din promotiile recente nu detin pasapoarte de US. Mai mult, majoritatea studentilor au locuit, muncit si studiat in alte tari.

Sediul CBS din New Yor este unic in randul scolilor de business de elita. Atat relatiile, cat si accesul la cele mai mari firme ofera oportunitati directe studentilor. Fiind capitala financiara a lumii si sediul companiilor multinationale, New York reprezinta un laborator vivant pentru studentii CBS.

Data si ora: Luni, 19 octombrie, orele 18.00-20.00

Locatie: Academia de Studii Economice, Sala 0319

Piata Romana nr. 6 Sector 1 (intrarea Caderea Bastiliei)
Bucuresti, ROMANIA

Wall-Street.ro, cel mai citit cotidian online de business din Romania, este partener media al evenimentului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri