In luna martie Silviu Ispas, cel care timp de cinci ani a condus regia de publicitate multimedia ARBOmedia, va parasi compania, urmand sa se dedice unor proiecte personale in zona de print si online. Ispas a detaliat pentru Wall-Street motivul plecarii si planurile sale dupa capitolul ARBOmedia.
“Am luat decizia de a ma desparti de ARBOmedia si EMI intrucat consideram ca, in contextul strategiei actionariatului pentru Romania, eram limitat in actiune si dezvoltare. Acum cativa ani, cand am venit la ARBOmedia si EMI a fost tocmai pentru a lucra la dezvoltarea celor doua companii. Nu m-am mai regasit in ceea ce faceam. Sub fostii actionari am realizat proiecte care au adus milioane de euro in companii. In ultimul an si jumatate a fost insa un blocaj total”, explica Silviu Ispas (foto).

Ispas s-a alaturat ARBOmedia in anul 2005, dupa ce activase in pozitia de consultant timp de doi ani. Din anul 2007 si pana in octombrie 2009 a fost membru in Consiliul de Administratie al EMI AG, fiind desemnat sa dezvolte EMI Romania, societate care administreaza activitatile de publishing ale grupului ARBOmedia pe plan local.

In septembrie 2008, regia elvetiana de publicitate Goldbach Media Group (GMG) a achizitionat 72,7% din actiunile grupului german ARBOMedia.

Responsabilitatile operationale ale lui Silviu Ispas vor fi preluate de catre Thomas Landolt, presedintele board-ului ARBOmedia AG.

In prezent, ARBOmedia Romania gestioneaza spatiul publicitar al retelei de 44 ziare locale si al altor 18 reviste, doua retele de publicitate indoor si furnizeza servicii complementare specifice industriei de publicitate-planning, monitoring, buying si strategie de vanzari media.

In privinta planurilor sale, Ispas afirma ca va continua colaborarea cu Goldbach Media pe proiecte punctuale, din postura de consultant. De asemenea, acesta va dezvolta pentru inceput doua proiecte (unul in print si celalalt in online), despre care va putea oferi mai multe detalii dupa luna martie.

Pe de alta parte, Silviu Ispas se va retrage din functia de presedinte al Biroului Roman de Audit al Tirajelor, pozitie pe care a ocupat-o timp de mai multi ani (2004 – 2006, 2007 si 2008).

“Miercuri, 20 ianuarie, voi participa la ultima sedinta in calitate de presedinte si reprezentant ARBOmedia, dar doar pentru a anunta ca nu mai pot fi membru in board. Oricum in luna martie BRAT isi va schimba conducerea. BRAT nu va muri fara presedinte in 2 luni, in consiliu sunt 12 membri”, afirma Ispas.

Din Consiliul BRAT fac parte: Bogdan Gheorghe (SoftNews Net), Calin Rotarus (ARBOinteractive), Catalin Tolontan (Convergent Media), Claudiu Serban (Ringier), Cosmina Noaghea (PubliMedia International), Dragos Stanca (Catavencu), Florin Beldiman (Mediaedge:cia), Gruita Ienasoiu (Solpress), Marius Gheorghe (Media Investment Communication), Melania Ulici (Edipresse.ro), Mihai Seceleanu (InternetCorp.).

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri